Fysiske rammer

Fysiske rammer ​

Opholdsstedet er geografisk placeret 4 km udenfor Odder.

Opholdsstedet er geografisk placeret 4 km udenfor Odder. Der er busforbindelse fra stedet til Odder og Skanderborg, hvorfra der er gode togforbindelser til Århus og resten af landet.

Opholdsstedet rummer små 600 m2 fordelt på 2 plan med 2 køkkener, 2 stuer, 11 værelser, 4 badeværelser, vaskerum, cykelskur og værksted.

Bygningerne er løbende renoveret med nyt tag, nye trægulve og malet i lyse farver. Ulvskov er beliggende i et naturskønt område imellem skov og marker.

På opholdsstedet er der 2 afdelinger med plads til 5 unge pr. afdeling og 7 fastansatte pædagog og dertil kommer øvrige ansatte. Vores erfaring er at egne værelser og små enheder giver en meget hjemlig atmosfære og virker overskuelig.

Beboerne har eget værelse med trådløs internetopkobling og adgang til gode fælles opholdsrum.

Der er gode muligheder for forskellige aktiviteter på stedet som crosser, beachvolley, bordfodbold, trampolin, basketball og meget andet.

Opholdsstedet Ulvskov ligger tæt på svømmehal, ridecenter, klatrevæg, sportshal, bowlingcenter, indkøbsfaciliteter, bibliotek, biograf, museum, skoler, ungdomsskole.

Der er mulighed for efterværn i lejlighed i byerne omkring opholdsstedet.

Curabitur imperdiet tellus

Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat fringilla.

    Curabitur imperdiet tellus

    Sed ultrices nisl velit, eu ornare est ullamcorper a. Nunc quis nibh magna. Proin risus erat fringilla.